Direktbank Vastgoed Hypotheken is gestopt met actieve verkoop

Met ingang van 16 maart 2012 zijn wij gestopt met de activiteiten van Direktbank Vastgoed Hypotheken. Door de instabiele vastgoedmarkt en de risico's die daarmee samenhangen, heeft onze directie besloten te stoppen met het financieren van commercieel vastgoed.
Aanvragen voor nieuwe leningen nemen wij dan ook niet meer in behandeling.

 

Rentetarieven

Bekijk hier onze actuele tarieven voor uw commercieel vastgoed.

 

Wilt u geld opnemen uit het bouwdepot?

Om geld op te nemen uit het bouwdepot van uw Direktbank Vastgoed Hypotheek kunt u het Declaratieformulier bouwdepot ​downloaden, printen, invullen en met de juiste bijlagen opsturen naar:

Direktbank Vastgoed Hypotheken
Postbus 63
3800 AB Amersfoort

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek?

Tijdens de looptijd van uw hypotheek kunt u extra aflossen. Dit is een aflossing bovenop het bedrag dat u verplicht aflost. U kunt per kalenderjaar niet meer dan 10% van het oorspronkelijke hypotheekbedrag per leningdeel extra aflossen zonder kosten. Wilt u meer aflossen dan 10% van de oorspronkelijke hoofdsom per leningdeel? Dan betaalt u over het meerdere de contante waarde van het renteverschil.

Om extra af te lossen, stuurt u ons één maand voor de datum dat u wilt aflossen het formulier Verzoek tot extra aflossing​​. U kunt dit formulier downloaden, printen, invullen en naar ons opsturen. Het adres staat op het formulier.

Na verwerking van uw verzoek ontvangt u een bevestiging. Extra aflossingen, waarvoor wij geen formulier van u ontvangen hebben, storten wij terug op uw bankrekening.

Welk nummer staat op uw bankafschrift als Direktbank Vastgoed Hypotheken het termijnbedrag incasseert?
Bij automatische incasso van de rente en eventuele aflossing staat op uw bankafschrift het volgende rekeningnummer van Direktbank Vastgoed Hypotheken: ​​​NL70 ABNA 0428 3818 55 op naam van Direktbank/SSCH.
 

Voor het wijzigen van uw incassorekening kunt u dit formulier gebruiken:

Formulier machtiging doorlopende SEPA incasso voor automatische afschrijving van rente, aflossing en overige kosten 

U kunt het formulier downloaden, printen, invullen en naar ons opsturen. Het adres staat op het formulier.


Heeft u vragen?

Neemt u dan contact op met onze medewerkers van Direktbank Vastgoed Hypotheken. Het telefoonnummer is (033) 75 25 900.