​Over Direktbank

Direktbank is specialist in hypotheken. Al ruim 25 jaar verstrekken wij, via het intermediair, hypotheken aan consumenten in Nederland. Sinds medio 2010 maakt Direktbank onderdeel uit van ABN AMRO Bank N.V.​

Belangrijke wijziging per 1 januari 2011

Vanaf 1 januari 2011 verkopen wij onder de naam Direktbank geen hypotheken meer aan nieuwe klanten. Er is namelijk een uitstekend alternatief binnen ABN AMRO Bank en wel binnen de ABN AMRO Hypotheken Groep:

Florius

 

Wij blijven onze klanten met een Direktbank hypotheek de meest optimale service bieden. Onze klanten kunnen dus nog gewoon bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor een verhoging, tweede hypotheek of een meeneemhypotheek bij verhuizen.

Dienstverleningsdocument

In het dienstverleningsdocument leest u wie Direktbank is en wat u van ons kunt verwachten.

Het doel van het dienstverleningsdocument is om u te helpen een bewuste keuze te maken voor een hypotheek die bij u past. Daarom geven we u inzicht in de dienstverlening van Direktbank als bemiddelaar en als aanbieder van hypotheken.


​Depositogarantiestelsel
ABN AMRO Hypotheken Groep heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank. Op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) kunt u aanspraak maken op het depositogarantiestelsel. Het depositogarantiestelsel zorgt ervoor dat uw tegoeden bij ons tot een maximum bedrag worden vergoed als wij niet aan onze financiële verplichtingen kunnen voldoen. 

Meer over het de​positogarantiestelsel 

© 2014 Direktbank